TERMENI SI CONDITII

Pentru evitarea oricăror neînțelegeri, vă rugăm să citiți termenii și condiții de mai jos înainte de utilizarea site-ului www.haycreations.ro și plasarea unei comenzi.

 

  1. UTILIZAREA SITE-ULUI

1.1. Accesul și utilizarea site-ului nostru sunt permise numai în scopuri legale și în conformitate cu acești termeni și condiții. Nu aveți dreptul să utilizați acest site într-un mod care ar putea cauza daune sau perturbări ale funcționării sale.

 

  1. PRODUSE

2.1 HAY Creations este un magazin online care comercializează produse din stoc sau sunt realizate pe baza comenzilor primate de la clienți.

2.2 Imaginile cu produsele de pe www.haycreations.ro sunt cu titlu de prezentare. Este posibil să existe mici diferențe față de produsul final.

 

  1. COMENZII ȘI PLĂȚI

3.1. Prin plasarea unei comenzi pe site, clientul face o solicitare de comanda pentru produsele si serviciile oferite de HAY Creations. Confirmarea solicitarii de comanda nu reprezinta o acceptare a acesteia, ci doar o recunoaștere a faptului că aceasta a fost primita. 

3.2. Prețurile produselor sunt afișate în lei și conțin TVA, fără a include însă costurile de livrare, care vor fi adăugate în momentul finalizării comenzii.

3.3. Pentru a finaliza o comandă, trebuie să furnizați informații corecte și complete de facturare și livrare. Sunteți responsabil de veridicitatea acestor informații.

3.4 Plata se face prin card bancar, la momentul finalizării comenzii. În cazul în care comanda nu poate fi onorată, integral sau parțial, clientul va fi anunțat în cel mai scurt timp posibil, iar sumele datorate vor fi returnate prin transfer bancar în termen de maxim 5 zile de la primirea notificării.

3.5. HAY Creations nu garanteaza disponibilitatea produselor si a designurilor prezentate pe site. In cazul in care o solicitare de comanda nu poate fi finalizata, clientul va fi anuntat in cel mai scurt timp și orice sumă achitata in avans va fi returnata.

3.6. HAY Creations trimite un mail separat în momentul în care comanda este validată, moment în care statutul acesteia devine: comandă acceptată, în curs de prelucrare.

3.7. Ne rezervăm dreptul de a refuza sau anula o comandă în orice moment, fără a fi nevoiți să oferim o justificare. În cazul în care comanda a fost deja plătită, veți primi o rambursare integrală.

 

  1. LIVRARE ȘI RETUR

4.1. Informațiile privind livrarea produselor, inclusiv costurile și termenele de livrare, sunt specificate în pagina noastră de Livrare și Politica de Retur. Vă rugăm să le consultați pentru detalii suplimentare.

4.2. În cazul în care primiți un produs defect sau deteriorat, vă rugăm să ne contactați în termen de 48 de ore de la primirea comenzii. Consultați politica noastră de Retur pentru informații detaliate cu privire la procedura de returnare și înlocuire a produselor.

4.3. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul în anumite cazuri, cum ar fi neîndeplinirea condițiilor de retur menționate în Politica de Retur sau utilizarea abuzivă a politicii de retur.

 

  1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

5.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului www.haycreations.ro, inclusiv designul, texte, grafică, logo-uri, imagini și alte elemente, aparțin în totalitate www.haycreations.ro sau furnizorilor săi și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și drepturile de marcă.

5.2. Nu aveți dreptul să copiați, modificați, distribuiți, expuneți public sau să utilizați în orice alt mod conținutul site-ului fără permisiunea noastră scrisă.

 

  1. LIMITAREA RĂSPUNDERII

6.1. Ne străduim să asigurăm exactitatea și actualizarea informațiilor prezentate pe site-ul nostru, însă nu putem garanta că acestea vor fi întotdeauna complete, corecte și fără erori. Utilizarea informațiilor de pe site se face pe propriul risc.

6.2. Nu suntem responsabili pentru nicio daună directă, indirectă, incidentală sau consecvențială rezultată din utilizarea sau imposibilitatea utilizării site-ului sau a produselor noastre.

 

  1. MODIFICĂRI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

7.1. Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără o notificare prealabilă. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site.

 

  1. LEGISLAȚIE APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIE

8.1. Acești termeni și condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile din România. Orice litigiu care rezultă din sau este legat de acești termeni și condiții va fi de competența instanțelor competente din România.