LIVRARE

Politica noastră de livrare

 1. Zone de livrare: Livrăm produsele HAY Creations prin curier rapid în toată România.
 2. Costurile de livrare: Costurile de livrare vor fi calculate în funcție de destinație, greutatea și dimensiunile coletului. Aceste costuri vor fi afișate în mod clar înainte de finalizarea comenzii.
 3. Confirmarea livrării: După expedierea comenzii dvs., veți primi un număr de urmărire pentru a putea monitoriza statusul livrării. În cazul în care întâmpinați probleme sau întârzieri în livrare, vă rugăm să ne contactați pentru asistență suplimentară.
 4. Timpul de livrare:

  Peste 90% dintre comenzile noastre sunt livrate în 3 zile de la data plasării comenzii. Există circumstanțe în care pot apărea întârzieri, cum ar fi stocul insuficient de la furnizori, condițiile meteorologice sau întârzierile cauzate de serviciile de curierat.

  Toate produsele noastre sunt imprimate după primirea comenzii. Prin evitarea producției în exces și a stocurilor mari de produse, contribuim la reducerea deșeurilor și la protejarea resurselor naturale. Astfel, nu doar că suntem mult mai sustenabili, dar putem și să vă oferim o varietate mult mai mare de designuri din care să alegeți. Acest lucru poate duce însă uneori și la apariția unor întârzieri în livrarea comenzilor, care poate dura între în unele cazuri până la 7 zile lucrătoare.

  În caz de întârziere:

  1. Veți fi anunțat prompt cu privire la întârziere și veți fi ținut la curent cu stadiul comenzii;
  2. Vă vom oferi alternative flexibile în cazul în care nu puteți aștepta comanda: putem schimba produsul cu altul care este disponibil mai repede, vă putem returna banii sau vă putem oferi un voucher cadou în valoarea plății efectuate.
 5. Adrese de livrare incorecte sau incomplete: Vă rugăm să furnizați o adresă de livrare corectă și completă atunci când plasați comanda. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru livrarea necorespunzătoare cauzată de furnizarea unei adrese incorecte sau incomplete.
 6. Retururi și schimburi: Pentru informații despre politica noastră de retur și schimb, vă rugăm să consultați pagina de retur.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de livrare, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii de contact. Echipa noastră vă va oferi asistență și vă va ghida în procesul de livrare.

Vă rugăm să rețineți că în timpul perioadelor aglomerate, cum ar fi sărbătorile sau reducerile speciale, timpul de procesare și livrare poate fi mai lung decât de obicei. Vom face tot posibilul să vă informăm în prealabil cu privire la orice întârziere potențială și să vă oferim cea mai bună experiență de livrare posibilă.