RETUR

POLITICA DE RETUR

Vă rugăm să citiți aceste informații înainte de a solicita un retur. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați. 

  1. Termenul de retur: Produsele HAY Creations pot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii. Pentru a le putea returna, produsele trebuie să fie în aceeași condiție în care l-ați primit.
  2. Produse excluse de la retur: Conform Ordonanței de urgenta nr 34/2014, art. 16, produsele personalizate sau realizate la comandă, care au fost create special pentru dvs,sunt exceptate de la dreptul de retur, cu excepția cazului în care erau deteriorate înainte de primirea lor.
  3. Procesul de returnare: Pentru a solicita un retur, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact. Vă rugăm să ne furnizați informațiile necesare despre comanda dvs., inclusiv numărul comenzii și motivele pentru care doriți să returnați produsul.
  4. Costurile de returnare: În general, costurile de transport pentru returul produsului sunt suportate de către client. Vă rugăm să rețineți că sunteți responsabil de ambalarea adecvată a produsului pentru a vă asigura că acesta ajunge în starea sa originală. În cazul în care produsul returnat este deteriorat din cauza unei ambalări necorespunzătoare, putem refuza acceptarea returului sau putem percepe o taxă de restituire parțială.
  5. Procesarea retururilor: După primirea produsului, vom evalua starea acestuia conform politicii HAY CREATIONS. Dacă totul este în regulă, vom efectua procesul de rambursare în termen de 5 zile lucrătoare. Vă rugăm să rețineți că rambursarea va fi efectuată prin transfer bancar în contul indicat de dumneavoastră.
  6. Produse deteriorate: Dacă primiți un produs defect sau deteriorat, vă rugăm să ne contactați în termen de 48 de ore de la primirea comenzii dvs. Vă vom oferi instrucțiuni suplimentare privind returnarea și înlocuirea produsului deteriorat.

Vă rugăm să rețineți că ne rezervăm dreptul de a refuza returul în anumite cazuri, cum ar fi neîndeplinirea condițiilor de retur menționate mai sus sau utilizarea abuzivă a politicii de retur.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră de retur, vă rugăm să ne contactați prin intermediul paginii noastre de contact. Echipa noastră vă va oferi asistență și vă va ghida în procesul de returnare.