HAY să ne cunoastem! - HAY Creations

HAY să ne cunoastem!

Bună tuturor și bine ați venit pe blogul HAY Creations! Suntem Paula și Alexandru, doi tineri care și-au unit forțele pentru a crea un magazin de tricouri unice în felul lor! Deși ați putea crede că piața de tricouri este supra-saturată, ideea ne-a venit tocmai pentru că nu e așa.

Mai exact, căutam modele de tricouri pentru PRIDE anul trecut și am constatat că… nu prea există. După un research rapid, am descoperit și alte nișe unde nu ar fi stricat să aibă lumea mai multe modele de ales, așa că ne-am zis că mai este loc sub soare și pentru magazinul nostru.

Înainte de a-l lansa, am adunat ani de experiență în industriile artei și divertismentului. Paula, cu pasiunea ei pentru PR cultural, a lucrat alături de artiști, creatori și evenimente culturale de prestigiu. Ea înțelege importanța unei povești puternice și autentice în spatele fiecărui design de tricou. Astfel, tricourile noastre nu sunt doar niște piese vestimentare, ci fiecare are o poveste unică de spus.

Pe de altă parte, Alexandru, cu experiența sa ca producător TV, știe cât de important este să aduci calitate și inovație în orice proiect. Experiența în televiziune aduce un aport valoros și unic în modul în care abordăm designurile tricourilor la HAY Creations. Alexandru este obișnuit să lucreze cu aspecte vizuale și știe importanța unei imagini puternice, atât din punct de vedere artistic, cât și comercial. Experiența în producția TV l-a învățat să fie extrem de atent la detalii și să aprecieze estetica în design. Astfel, se asigură că fiecare element al tricourilor noastre este plasat cu grijă, iar culorile și proporțiile sunt alese cu atenție pentru a obține rezultate vizuale impresionante.

Astfel, HAY Creations devine un loc unde arta și moda se contopesc într-un mod inovator. Fiecare tricou este o pânză pe care se pictează o poveste, iar tu poți fi purtătorul acestei expresii artistice.

Știm cât de dificil poate fi să găsești un cadou potrivit pentru cineva drag sau pentru tine însuți. De aceea, am deschis HAY Creations cu gândul să oferim o experiență minunată și inedită atunci când vine vorba de tricouri. În magazinul nostru vei găsi cu siguranță ceva special pentru oricine.

Și, bineînțeles, pe lângă toate acestea, nu uităm nici de valorile noastre etice și de impactul pe care îl avem asupra mediului. Ne stresează real ideea de fast fashion și ne-am dorit ca magazinul să fie cât mai sustenabil. Toate tricourile noastre sunt organice și vegane, iar designurile sunt tipărite doar în baza unei comenzi ferme, pentru a evita producerea de stocuri inutile și crearea de deșeuri.

HAY Creations este un brand cu personalitate și umor. De la tricouri care să te facă să zâmbești, la cele care să te provoace să reflectezi, suntem aici pentru tine și pentru cei dragi ție.

Așadar, vă mulțumim că ne urmăriți călătoria și că sunteți alături de noi în această aventură creativă! Vă promitem că vom continua să punem în fiecare produs toată pasiunea, experiența și sufletul de care dispunem, pentru a vă oferi tricouri unice.

Înapoi la blog

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că toate comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.